Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KORONA U novoj sezoni Great British Bake Offa Paulu Hollywoodu zabranili su rukovanje s kandidatima

hollywood1

Jedan od detalja po kojima su gledatelji ima li kandidat zaista šanse proći dalje bila je ispružena ruka suca Paula Hollywooda. Ako se Hollywood želi rukovati s vama, znači da je zaista zadovoljan (ponekad i da se oprašta jer ste sve upropastili). U novoj sezoni izvrsnog britanskog kulinarskog showa toga više neće biti. Great British Bake Off 2020 snima se u pandemijskim uvjetima.

Produkcija je pod maskama, sve će trajati četiri umjesto jedanaest tjedana, snimatelji i tonci, gadni nakon cijelog dana posla više ne smiju jesti ostatke hrane od snimanja, a natjecatelji ne smiju vidjeti članove obitelji, piše portal Deadline. Svi u famoznom šatoru, koji nas je godinama ušuškavao, stoje na dva metra razmaka, a kandidati jedva da se mimoilaze, kamoli da se grle, bodre i zajedno plaču i vesele kao što smo navikli. 

Jedanaesta sezona Great British Bake Offa trebala bi se početi prikazivati krajem godine na Channelu 4, a na Netfixu bi se trebala pojaviti 2021. To što će se emitirati bez rukovanja Paula Hollywooda mnogi smatraju poboljšanjem serijala. Naravno, samo ako kandidatima ne bude čestitao laktom. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.