Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

KORONA U novoj sezoni Great British Bake Offa Paulu Hollywoodu zabranili su rukovanje s kandidatima

hollywood1

Jedan od detalja po kojima su gledatelji ima li kandidat zaista šanse proći dalje bila je ispružena ruka suca Paula Hollywooda. Ako se Hollywood želi rukovati s vama, znači da je zaista zadovoljan (ponekad i da se oprašta jer ste sve upropastili). U novoj sezoni izvrsnog britanskog kulinarskog showa toga više neće biti. Great British Bake Off 2020 snima se u pandemijskim uvjetima.

Produkcija je pod maskama, sve će trajati četiri umjesto jedanaest tjedana, snimatelji i tonci, gadni nakon cijelog dana posla više ne smiju jesti ostatke hrane od snimanja, a natjecatelji ne smiju vidjeti članove obitelji, piše portal Deadline. Svi u famoznom šatoru, koji nas je godinama ušuškavao, stoje na dva metra razmaka, a kandidati jedva da se mimoilaze, kamoli da se grle, bodre i zajedno plaču i vesele kao što smo navikli. 

Jedanaesta sezona Great British Bake Offa trebala bi se početi prikazivati krajem godine na Channelu 4, a na Netfixu bi se trebala pojaviti 2021. To što će se emitirati bez rukovanja Paula Hollywooda mnogi smatraju poboljšanjem serijala. Naravno, samo ako kandidatima ne bude čestitao laktom. 

aqua-panna-sidebar
naslovnica-vinski-izvjestaj.2019
Naslovnica-ulje-2019-2020

aviation-gin

KORONA U novoj sezoni Great British Bake Offa Paulu Hollywoodu zabranili su rukovanje s kandidatima

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min