Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

I Dario Juričan svratio je u Tač. Postaje li restoran na Vrhovcu sjedište lijeve opozicije?

tac-opozicija

Nakon što je predsjednik Republike Zoran Milanović navodno ručao u Taču na dan konstituirajuće sjednice novog Sabora, u restoran na zagrebačkom Vrhovcu svratio je i Dario Juričan, bivši kandidat za predsjednika, satirički politički aktivist i redatelj popularnih dokumentarnih filmova o herojima hrvatskog kapitalizma.

Dario Juričan, čovjek koji je nizom beskrajno zabavnih javnih diverzija uništio i zadnje ostatke ugleda Milana Bandića, u Taču je popio čašu pjenušca s Vesnom Miletić, vlasnicom ovog dobrog tradicijskog nacionalnog restorana  koji ipravo doživljava društvenu renesansu. S obzirom na Milanovićev i Juričanov posjet u dva uzastopna dana, moglo bi se pomisliti kako Tač postaje sjedište hrvatske ljevice.

Sam premijer Plenković pobrinuo se, međutim, da se takav dokam ne učvrsti. Andrej Plenković, koji stanuje u Tačevom susjedstvu, uneobičnoj restoranskoj polemici sa Zoranom Milanovićem na društvenim mrežama,požalio se da je, citiramo, zadnjih godina u Taču uspio  nažalost jesti samo pet ili šest puta, jer ima previše posla. Tač, dakle, leti s oba krila i ne naginje se previše ulijevo.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.