Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jutarnji tvrdi da je Zoran Milanović za vrijeme konstituirajuće sjednice Sabora ručao u Taču

tac-vesna-tihomir-miletic

Jutarnji.hr u srijedu navečer detaljno je izvijestio o brojnim indicijama, koji ukazuju na činjenicu da je predsjednik Republike Zoran Milanović za vrijeme konstituirajuće sjednice novog Sabora ručao u zagrebačkom restoranu Tač.

Premda Ured predsjednika nije želio potvrditi tu informaciju, Jutarnji raspolaže s dva jaka dokaza. Prvo, fotografirali su automobil koji koristi predsjednik Republike: auto je u srijedu popodne bio parkiran ispred Tača. Drugo, važnije; vlasnik restorana nehotice je priznao fotoreporteru Jutarnjeg  Srđanu Vrančiću da predsjednik Republike upravo ruča u Taču. Nije nam jasno zašto Ured predsjednika nije potvrdio da je gospodin Milanović danas jeo u Taču.

Naime, predsjednik Republike prilično je precizno obrazložio zašto ne želi nazočiti prvoj sjednici novog saziva parlamenta ( “Želim pokazati da je Sabor neovisan od predsjednika Republike”) .

S obzirom na takvo obrazloženje, prilično je irelevantno gdje je Milanović boravio za vrijeme prve saborske sjednice. Nama je, zapravo, najzanimljivije da su i predsjednik Republike i predsjednik Vlade kao svoje restoranske baze izabrali dva prilično dobra lokala: Tač i Baltazar (u Baltazaru je Plenković prošli tjedan održao sastanak nove vladajuće koalicije).

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.