Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Večera na selu postala je čisti freak show, poput bradate žene u cirkusu

vecera-za-5-na-selu

U petak navečer naletjeli  smo na desetak zadnjih minuta ovotjedne serije Večere na selu, RTL-ova realitya koji pomiče granice elementarne ljudske pristojnosti. Pomiče ih naravno na dolje. Pa smo vidjeli kako se  neki tip, mislimo da se zove Dario, podrignuo poput Dreleta u izbornoj noći, i onda ispljunuo nešto na gospođu koja je sjedila preko puta.

Pa smo vidjeli kako se četiri kandidatkinje međusobno optužuju za zavjereničke postupke oko toga tko će se izboriti za pobjedu, uz hrpu nepristojnih gesti,  kakve nikad ne bi trebale završiti na javnim televizijama. Večera za pet uvijek je bila trash, ali se neko vrijeme pretvarala da ima veze s hranom.

Večera na selu, nasljednica Večere za pet, počela je kao trash, ali je nastojala ostati u okvirima tipičnog ljigavog realityja. Večerašnja epizoda Večere za pet izašla je iz tih žanrovskih okvira. Ona spada u kategoriju čistog freak showa: mislimo na stotinjak godina stare cirkuske predstave koje su privlačile publiku reklamiranjem ljudskih nedostataka i neobičnosti, poput patuljaka, žena  s bradom i tome slično.

Odnosno, poput podrigivanja i pljuvanja na osobu s druge strane stola, što smo večeras vidjeli u Večeri na selu.  Zaista ne razumijemo kako RTL pronalazi sponzore za taj neugodni materijal, jer Večera na selu duboko kompromitira sve svoje pokrovitelje.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.