Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vlasnik zadarskog restorana Niko u kojem su tulumarili tenisači: ‘Gosti nam masovno otkazuju!’

Novak Đoković i drugovi iz njegova Adria Tour entouragea ovih su dana večerali u popularnom zadarskom restoranu Niko. Niko je stara zadarska restoranska institucija poznata po svježoj ribi i velikim hlapovima i jastozima koji plivaju u Nikonim akvarijima.

Niko godinama kuha za goste iz raznih društvenih elita: sportskih, poslovnih i političkih. Zadarski ugostitelj Erik Pavin, Nikin vlasnik, požalio se, prenosi portal 057info.hr da poslije izbijanja skandala Đoković gosti masovno otkazuju rezervacije u hotelu u sklopu kojega radi restoran. Gospodin Pavin stoga je odlučio privremeno zatvoriti i hotel i restoran.

“Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo vidjeti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvorit ću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska – od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima”, rekao je Pavin.

Niko je čvrsta i snažna firma koja vjerojatno može izdržati sadašnji val otkaza. Međutim, što ako se val otkaza s jednog restorana proširi na zadarske i druge dalmatinske hotele? 

Foto/Facebook

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.