Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jasno je da je Đoković ispao neodgovorni ignorant. Ali, tko mu je u Hrvatskoj dopustio takvo ponašanje?

stozer-korona

Strani se mediji, i to oni vrlo ozbiljni poput BBC-a, zgražaju nad organizacijom Đokovićeva Adria Toura. Najboljeg svjetskog tenisača nazivaju neodgovornim, a ponašanje Novaka Đokovića i njegovih prijatelja, od grljenja i ljubljenja na igralištu do partya u beogradskom noćnom klubu, opisuje se kao skandalozno.

Bijegom iz Zadra i odbijanjem da se testira na Covid-19 ovaj je genijalni sportaš pokazao da je poptpuni društveni ignorant. Međutim, za Hrvatsku je zaista mnogo važnije da se što prije dozna tko je dopustio održavanje Adria Toursa i svih popratnih manifestacija u Zadru, a da svi sudionici Adria Toursa prethodni nisu testirani?

Je li tu odluku donio ministar turizma Gari Cappelli, šef Nacionalnog stožera Davor Božinović ili sam premijer Andrej Plenković?
Javnost mora doznati tko je donio ovu riskantnu i nepromišljenu odluku, jer je ta osoba izravno odgovorna za pretvaranje Zadra i Dalmacije u svjetski poznato žarište korone.

Prije samo mjesec dana Hrvatska se reklamirala kao corona free turistička destinacija. Sada je postala svjetski poznata po virusu. Čovjek koji je dopustio da Novak Đoković i njegovi prijatelji nastupaju u Zadru a da se nisu testirali, izravno je odgovoran za katastrofu hrvatskog turističkog imidža i za eventualne posljedice te katastrofe.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.