Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

World’s 50 Best najavljuje veliku aukciju iskustava u najboljim svjetskim restoranima

50-best-aukcija

S. Pellegrinov izbor World’s 50 Best Restaurants je najavio veliku aukciju “Bid for Recovery” na kojoj će prodavati rezervacije za najbolje restorane sa svoje liste. Aukcija će početi 3. srpnja, a njezin cilj je financijska pomoć restoranima širom svijeta, u krizi koja ozbiljno prijeti opstanku restoranske industrije.  

Kupci rezervacija ponuđenih na aukciji neće dobiti samo mjesta u restoranima, već će oni za njih organizirati posebna iskustva. Na aukciji se će se uz rezervacije za više od sto restorana (na listi World’s 50 Best Restaurants je 120 restorana). Novac od prodaje ide u fond 50 Best for Recovery, koji je World’s 50 Best osnovao tijekom pandemije sa specifičnim ciljem da konkretno, financijski pomogne restoranima.

Na aukciji će se među ostalim prodavati jedan dan s Maurom Colagrecom u njegovu restoranu Mirazur u Mentonu, još uvijek najboljim restoranom na svijetu u izboru S.Pellegrino World’s 50 Best Restaurants (ovogodišnje proglašenje je otkazano), “safari kroz peruansku kuhinju” sa chefom Virgiliom Martinez koji uključuje i boravak u Cuscu i upoznavanje s njegovim projektom Mater Inciativa i posjet u dolini soče s Anom Roš i timom Hiše Franko koja je upravo dobila dvije Michelinove zvjezdice, sve do miksološkog masterclassa s večerom u londonkskom hotelu Connaught. Zaista jedinstvena prilika za najveće ljubitelje restorana.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.