Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Evergreen ne osjeća posljedice korone. Popularni sushi bar u centru Zagreba danas je bio skoro prepun

evergreen-nigiri

Evergreen je narodni sushi. Ovaj lokal blizu križanja Frankopanske i Ilice već dugo godina privlači vrlo mnogo gostiju solidnom kvakitetom, široko dostupnim cijenama i jako prijateljskom atmosferom. Evergreen je prije epidemije i prije Velikog potresa bio jedan od najomiljenijih lokala u strogom centru grada.

Ilica i Frankopanska strašno su stradale u potresu. Toliko srrašno da je o tome neugodno opširnije govoriti. Stoga smo se bojali da će i Evergreen biti jedna od brojnih kolateralnih žrtava katastrofe u centru grada. No u srijedu oko pet popodne, sat i pol uoči velike oluje s tučom, Evergreen je bio skoro prepun. Skoro prepun znači da smo uočili samo tri ili četiri slobodna stola. S obzirom na to da se radilo o terminu između ručka i večere, tri ili četiri prazna stola izvrstan su rezultat. 

Hrana je bila vrlo korektna, tempura od kozica zaista je podsjećala na pravu tempuru, nigiri s tunom i jeguljom bio je jako fin, dok su rolice s lososom i kozicama bile ovisnički slasne, idealne za tinejdžere. Vinska lista nije se pokvarila, pa smo pili pošip Nerica. Gotovo pun Evergreen mogao bi biti jedan od znakova povratka gostiju u restorane u centru Zagreba.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.