Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pandemijska Kuhaj i samo tako najkorisnija je TV emisija Jamie Olivera unatrag dugo godina

jamie-oliver

Keep cooking and carry on primjer je pametne i ultrabrze televizijske proizvodnje korisnog sadržaja. Jamie Oliver uspio je u vrijeme epidemije snimiti dvadesetak polusatnih emisija o kućnom kuhanju.

Dvadeset epizoda u dva mjeseca! Sve hrvatske nacionalne televizije nisu za vrijeme pandemije uspjele snimiti jednu minutu originalnog programa o hrani. Keep Cooking And Carry On emitira se 24Kitchen, a prevodi se kao Kuhaj, i samo tako. Riječ je o receptima baziranim na sastojcima koje uglavnom imate kod kuće i koje je lako nabaviti, što uključuje puno konzervi i još više smrznute robe. U normalnim okolnostima takvu hranu ne preporučujemo, ali ovaj je show snimljen za ljude u izolaciji ili karanteni, pa je stoga izbor namirnica razumljiv.

Jamie Oliver pokazuje gledateljima kako se ispravnim ali jednostavnim tehnikama uz samo malo mašte može pripremiti jestiv, pa i ukusan obiteljski objed, i to za vrlo malo novca. Stoga je Keep cooking and carry on definitivno najkorisnija emisija koju je Oliver snimio unatrag pino godina, vjerojatno još od serijala o mladim i devijantnim kandidatima za kuhare i konobare restorana Fifteen.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.