Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Loše posljediice pobjede nad koronom: RTL nas od 1. lipnja ponovo maltretira Večerom na selu

vecera-na-selu

Hrvatska je pobijedila najgoru svjetsku epidemiju. Hrvatska je jedna od sasvim rijetkih europskih zemalja u kojima korone faktički više nema. Okej, jasno je da će se s vremena na vrijeme pojavljivati nešto novih slučajeva. Ali, od epidemije smo se definitivno obranili. 

Trijumf nad epidemijom donosi normalizaciiju. Što je super, osim u svega nekoliko ekstremno neugodnih slučajeva. Kad je riječ o hrani i televiziji, najteži je takav slučaj RTL-ova emisija Večera na selu, koja se nažalost počinje emitirati u ponedjeljak 1. lipnja. 

Večera na selu uvjerljivo je najgori trash reality proizvod u povijesti hrvatskih TV programa povezanih s hranom. U Večeri na selu sve je fejkano, pogrešno, dramaturški jadno, grozno napisano, loše snimljeno i jezivo montirano. Spram Večere na selu čak se i Kuhanje je IN Sanje Doležal, koje inače zaslužuje čvrstih minus jedan, doima donekle civilizirano.

Karantena i lockdown zamalo su upropastili hrvatsku ekonomiju. Učinili su nas klaustrofobičnima, nervoznima i katkad agresivnima. Ali, barem su nas štitili od budalaština poput Večere na selu, jer se takve netalentirane ludosti nisu snimale za vrijeme lockdowna.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.