Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sommelier Suwi Zlatić u lipnju će održati tri online radionice s kušanjem uživo. Evo kako se prijaviti

suwi-zlatic

Suwad Suwi Zlatić je austrijski sommelier, bivši sommelierski prvak Austrije, pobjednik više sommelierskih natjecanja u Europi i profesionalni edukator za sake. Zlatić je i čest gost hrvatskih vinskih manifestacija i jedan od omiljenijih likova na domaćoj vinskoj sceni.  

Suwi Zlatić poznat je i po desecima vrlo posjećenih vinskih radionica za profesionalce ali i za vinske entuzijaste, koje godinama održava u Europi i Aziji. Zlatićeve radionice sada ulaze u novu formu, kao online predavanja s blind tastingom vina. Tri takve radionice ovog će lipnja održati za hrvatsku publiku. 

Svaka radionica bit će tematska, sa šest razliitih vina i prezentacijom koje će polaznici dobiti unaprijed. Vina će polaznicima stići na kućnu adresu prije radionice zamotana u crnu foliju, za virtualno slijepo kušanje učili i uživali.

Prva radionica koja će se održati 1. lipnja pod naslovom Iconic Terroirs bavit će se najpoznatijim terroirima na svijetu i vinima koja ti teroiri daju. Druga radionica Everything in your life happens for a Riesling fokusirana je na najvažnije stilove rizlinga, dok će treća radionica biti poznati Zlatićev Suwi Prime Time, format u kojemu se kušaju posebna vina i berbe, u ovom slučaju Chateau Grillet 2010, J.J. Prüm Wehlener Sonnenuhr 2009 Spätlese, Klaus Peter Keller Hubacker GG 2014,  Chateau Montrose 1988, Frescobaldi Luce de la Vite 2000 te Barolo Vursu La Spinetta 2011. Prijave se primaju mailom, na adresi office@suwine.at

Suwi Zlatić online masterclass

Iconic Terroirs

01. lipnja 2020. u 18:30 

Cijena 65 eura

Everything in your life happens for a Riesling

08. lipnja 2020. u 18:30

Cijena 65 eura

Suwi Prime Time

15. lipnja 2020. u 18:30

Cijena 130 eura

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.