Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Batak Grill otvorio je Batak Home, web trgovinu s ćevapima i pljeskavicama koje možete ispeći kod kuće

Batak Grill, najveći hrvatski lanac roštiljarni, na zagrebačkoj Kajzerici ima vrlo profesionalno opremljen pogon za preradu i pripremu mesa, koji radi u vrlo strogim higijenskim uvjetima, što je danas, naravno, važnije nego ikad prije.

Stoga je sasvim logično da je Batkova tvornica roštiljskog mesa  izašla na tržište s proizvodima koje možete sami ispeći kod kuće, na roštilju, u tavici ili pećnici. Batak Grill otvorio je internetsku trgovinu Batak Home na kojoj se, ali po zaista masovno dostupnim cijenama, prodaje niz Batkovih najpopularnijih jela.

Masovno dostupne cijene znače da paket s dvije porcije ćevapa (skoro pola kilograma mesa) košta 39 kuna, Toliko koštaju i pileći ćevapi za dvoje. Punjena vješalica za dvoje stoji pak 49 kuna, a punjeni batak i zabatak 36 kuna. Gurmanska pljeskavica za dvoje košta samo 34 kune, dakle 17 kuna po osobi, što je zaista ekstremno nisko. Đevrek za dvoje tek je kunu skuplji.

Uz roštiljsko meso Batak Home nudi i niz gotovih zamrznutih jela  za dvoje, poput pilećeg paprikaša s noklicama, čobanca, piletine u slatko kiselom umaku ili istarskih bobića. S obzirom na niske cijene , visoke higijenske standarde I jednostavnost pripreme, Batak Home mogao bi dobro funkcionirati.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.