Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Neymarov privatni kuhar na Instagramu je slučajno otkrio da Psg-ova zvijezda krši karantenu

neymar-karantena

Kad je pandemija korona virusa zatvorila europske nogometne klubove, Neymar je upravi svog kluba Psg rekao da ne želi ostati u karanteni u Francuskoj nego da će se zatvoriti u svojoj vili u Rio de Janeiru. 

Psg ga je pustio, ali uskoro se pokazalo da brazilski superstar i njegovi šefovi nemaju istu definiciju karantene. Snimajući Instagram Live video, Neymarov privatni chef Mauro Leitão slučajno je uhvatio detalje koji pokazuju da nogometaš ne samo da nije sam s obitelji i dvojicom najboljih prijatelja kako je tvrdio, nego u vili ima stalni party. 

Na Leitaovim snimkama publika je prepoznala slavnu brazilsku DJ-icu Barbaru Labres i njenog partnera, a lokalni tabloidi tvrde da kroz vilu neprekidno defiliraju modeli i Neymarovi prijatelji. 

Neymar je pobrao puno kritika na društvenim mrežama, Psg se još nije izjasnio. Brazilski populistički predsjednik Jair Bolsonaro odbija uvesti mjere za sprečavanje širenja zaraze, pa je u zemlji dosad od korona virusa umrlo 10.627 ljudi dok ih je više od 156 tisuća zaraženo.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.