Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Esplanadin Le Bistro uveo je jednokratne printane menije. Pametni su i praktični

esplanade-meni

U ponedjeljak su se otvorili Esplanadini restoranii barovi, koji, hvala Bogu, rade i za javnost, a ne samo za hotelske goste. Esplanada se zapravo nije planirala zatvoriti tijekom lockdowna, ali je morala zbog zagrebačkog potresa. Esplanada se našla u zoni najvećih razaranja, pa su statičari morali provjeriti sigurnost hotelske zgrade. Srećom, osim par površinskih napuknuća na zidovima, Esplanada je ostala potouno neoštećena.

Danas oko podneva sjeli smo na terasu Esplanadina Le Bistroa, koja je uslijed epidemioloških mjera izgubila nekoliko stolova, ali i sada može primiti četrdesetak gostiju. Konobari, naravno, nose maske i rukavice, na vratima blagovaonice postavljen je stol s dezinficijensom, no najzanimljiviji su jelovnici.

Le Bistro je odustao od svog velikog menija u tvrdom uvezu, pa umjesto njega printa jednokratne jelovnike na A4 papiru. S jedne strane papira nalazi se hrvatski, a s druge engleski meni.

Na stranici je otisnut i kod koji možete skenirati mobitelom, da bi vaš mobitel preuzeo Bistroovu listu pića. Radi se o praktičnkm i elegantnim rješenju, koja maksimalno poštuje epidemiološke preporuke. Le Bistro je danas uveo novi, kasnoprikjetni jelovnik, koji ćemo svakako isprobati u idućih nekoliko dana.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.