Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Fine dining ipak nije umro. Sinoć smo rezervirali stol za ručak 17. srpnja u Mirazuru, službeno najboljem restoranu na svijetu

mirazur

I večeras smo surfati web stranicama vodećih svjetskih restorana i hotela. Noma je još uvijek zatvorena za rezervacije. Osteria Francescana tehnički je otvorena za rezervacije, ali se zapravo ne može rezervirati. Međutim, u Mirazuru smo uspjeli dobiti stol sa samo četiri klika.

Mirazur nam je ponudio stol za ručak 17. srpnja u 13 sati i 15 minuta. Morali smo dati osobne podatke, mail adresu i broj kreditne kartice. Ako se ne pojavimo, ili ako ne otkažemo 48 sati prije rezerviranog ručka, Mirazur će  naplatiti 240 eura po osobi.

Francuski Mirazur chefa Maura Colagreca ima tri Michelinove zvjezdice, a World’s 50 Best Restaurants lani ga je proglasio najboljim restoranom na svijetu. U Mirazuru, koji se nalazi na francuskoj Rivijeri, pokušali smo rezervitati stol još u siječnju, ali su onda svi stolovi bili puni do kraja ove godine. Sad se rezervacija ipak može dobiti. Mali je problem u tome što su u Francuskoj restorani zatvoreni i što još ne postoji vremenski raspored za njihovo otvaranje.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.