Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bol je pokrenuo prilično autentičnu kampanju za turističku sezonu. ‘Mi smo puno više od Zlatnog rata’

bol-kampanja

Kad krize, loše vrijeme ili pandemija srežu rezervacije, kad nestane hypea oko novih otvorenja, celebrity gostiju, velikih evenata, što vam ostane za promociju turističke destinacije? Osnovni kapital. Autentičnost. Ljudi koji nose lokalni turizam. Tom se logikom vodi nova kampanja Turističke zajednice Bola, koja želi pokazati da poznata bračka destinacija nisu samo Zlatni rat i niz hotelskih bazena. 

Bolska online kampanja temelji se na vrlo osobnom pristupu. Ona budućim gostima predstavlja Bolke i Boljane koji će brinuti za njih tijekom njihova odmora, a onima koji se vraćaju javlja da ih u Bolu još čekaju poznata lica. Kampanja šalje i jaku poruku zajedništva. Mještani Bola; maslinari, vlasnici konoba, lokalni proizvođači hrane, najstariji bolski galeb, sami su snimili svoje poruke.

Pa tako u kratkim video snimkama i na fotografijama možemo upoznati lokalnog foragera Francija Marinkovića, bračni par Bodlović koji desetak godina proizvodi ekološko povrće za bolske restorane, gospođu Irenu, vlasnicu konobe Dišpet i njenog sina Mirjana koji proizvode većinu namirnica za svoj restoran, uključujući kozji sir za lokalni specijalitet sir u cukru, zatim maslinara Nikicu Bodlovića, ribara Pravdana Katića i veterana ljepšeg dijela turističkog biznisa, Pjerina Jugovića.

“Cilj ovog projekta je uključivanje lokalnog stanovništva i njihovo aktivno sudjelovanje u promociji svoga mjesta. Važno je da posjetitelji upoznaju osobe koje brinu o njima. Mislim da je to dobitna formula, jer tko će bolje od njih ispričati naše priče?” rekao je direktor Turističke zajednice Bol, Markito Marinković. Kampanja je dio šireg projekta koji će Turistička zajednica Bola idućih mjeseci voditi na društvenim mrežama. Upoznajte simpatične Boljane.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.