Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PRVI DRIVE IN SUSHI U ZAGREBU Tekka od 11 ujutro do 11 navečer vozačima nudi cijeli svoj jelovnik

tekka

Tekka u Radničkoj postala je prvi drive in sushi restoran u Zagrebu. Najbolji zagrebački sushi restoran odavno ima vlastitu dostavu koja radi i sada, ali zbog posebnih zahtjeva koje nameće epidemija korona virusa osmislili su novi sistem.

Tekkin vlasnik Mario Minder opisao nam je kako izgleda ovaj japanski drive in: “Gost treba nazvati restoran i naručiti hranu. Kad se doveze do restorana, naši konobari, koji su higijenski potpuno zaštićeni, donose hranu do automobila i naplaćuje na licu mjesta. U drive inu prihvaćamo sve kartice koje prihvaćamo i u restoranu, ” kaže gospodin Minder.

tekka-dostava

Tekkin drive in radi cijeli dan, od 11 ujutro do 11 navečer. Osim sushija i sashimija, mogu se naručiti i sva druga jela sa Tekkinog opsežnog menija, koji je podijeljen na japansku, fusion i desertnu sekciju  jelovnik je dostupan na Tekkinoj web stranici). Tekka je tako postala jedan od sasvim rijetkih, ako ne i jedini zagrebački restoran visokog ranga, koji priprema potpuno ista jela kao da je normalno otvoren. 

Narudžbe na: 01 6389 399

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.