Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

USKRS U KORICI Prioritet za pince su nam susjedi u razorenom Donjem Gradu. Što ostane, dostavljamo preko Wolta

korica-pinca-g

Uskrs je došao u Koricu. Zagrebačka pekarnica u Preradovićevoj ulici, u kvartu razorenom potresom, ovih dana radi u posebnom režimu. “Ove godine smo u kriznom načinu dana, podijelili smo se u dva tima koji se ne susreću, za slučaj da se netko razboli da ne moramo potpuno zatvoriti,” rekla nam je jučer vlasnica Korice Ivana Urem Marohnić.

Prve uskršnje pince u Korici se već peku, jer ih njihovi stalni kupci već kupuju i spremaju za Uskrs. Ali ove godine, zbog epidemije, a posebno potresa koji je teško pogodio Donji Grad, u Korici će prednost dati susjedima. “Uz sva ograničenja s kojima radimo prioritet su nam naši susjedi. Ako ne računamo Kašinu i Markuševac, naš je uži kvart prošao uvjerljivo najteže u potresu. Susjedi su jako pogođeni, a dobrih vijesti ili utjehe niotkud. S obzirom da ionako ne možemo razveseliti čitav grad, pokušat ćemo osigurati makar neku normalu ljudima koje viđamo svaki dan.”

Sve što od pinci i uskršnjih peciva ostane, Korica će dostavljati preko Wolta. Kažu da ne očekuju redove do Gajeve kao prošlih godina, ali s obzirom na Koričinu popularnost tu mogućnost ne treba isključiti ni u epidemiji. U svakom slučaju, količine su ograničene pa svoju pincu osigurajte na vrijeme.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.