Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Klub ljubitelja janjetine najveći je fejk u zagrebačkom ugostiteljstvu; žalosno je što koriste epidemiju za promociju

pod-mirnim-krovom1

Klub ljubitelja janjetine marketinški je projekt vlasnika restorana Pod mirnim krovom u Fijanovoj ulici, blizu Kvaternikova trga u Zagrebu. Klub ljubitelja janjetine već se pet godina razmeće raznim inicijativama, vezanim uz promociju janjetine, što je sve naizgled logično, jer je Pod mirnim krovom svojedobno bila jedna od najvažnijih zagrebačkih adresa za janjetinu s ražnja. Ovdje, međutim, dolazimo do malog problema.

U restoranu Pod mirnim krovom već dugo nema janjetine s ražnja, kao ni bilo kakve druge svježe janjetine. Ona jela od janjetine koja Pod mirnim krovom katkad ima, spadaju u samo dno zagrebačke gastronomije (poput tehnički krivo narezanih kotleta.) Klub ljubitelja janjetine u Pod mirnim krovom najbedastija je moguća marketinška izmišljotina, što zna svatko tko je u zadnjih pet ili šest godina svratio u restoran u Fijanovoj.

U janjećem restoranu Pod mirnim krovom nema janjetine na ražnju, a janjeći kotleti najgori su u Zagrebu

Sve ovo ne bi bilo važno da se u vrijeme epidemije Klub ljubitelja janjetine nije počeo hvaliti janjetinom na ražnju, kao što smo večeras pročitali na jednom utjecajnom gastro portalu, koju su “spremni ispeći ako bude interesa.” Dakle, lokal koji već jako dugo ne drži janjetini s ražnja, sad se promovira opcijom da dostavlja janjetinu s ražnja. Riječ je o zaista jadnoj PR podvali, koja pokazuje da su neki ugostitelji, srećom sasvim rijetki, kadri iskoristiti čak i ovu epidemiju kao povod za fejkanu promociju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.