Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Medea i Salvela uvele su dostavu vina i ulja za južnu Istru, Zagreb, Split i Rijeku

medea-g

Sestrinske vodnjanske tvrtke Medea i Salvela pridružile su se trendu dostave nerestoranske hrane i pića, koji upravo cvjeta u Hrvatskoj. Zmajska pivovara razvozi pivo na privatne adrese već skoro tri tjedna, Jaje d.o.o samo je jučer privatnim kupcima u Zagrebu dostavilo oko 1500 posve svježih jaja, dok je sjajna mljekara Latus uvela dostavu poštom, uz plaćanje pouzećem, o čemu smo danas već pisali.

medea-g

Medea i Salvela u partnerstvu s Vivatom razvozit će svoja ulja i vina u južnoj Istri, uključujući grad Pulu, Zagrebu, Splitu i Rijeci. Medea je jedan od najjačih i najpouzdanijih istarskih vinskih brendova, s široko prihvatljivim cijenama. Njihove malvazije, chardonnayi, terani, merloti i caberneti, koji koštaju oko pet eura, zaista predstavljaju odličnu vrijednost za novac, dok nešto skuplja Malvazija Montiron iz berbe u berbu potvrđuje status jednog od vrhunskih istarskih bijelih vina.

Salvelina ulja, pak, redovito osvajaju medalje i visoke ocjene na najvažnijim svjetskim maslinarskim natjecanjima. Medea i Salvela uvođenjem dostave podižu asortiman fine hrane i pića, koji je Istranima dostupan u ova restriktivna vremena.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.