Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JEDEM DOMA JE NA WOLTU Jedini hrvatski brend za kućno kuhanje dostavlja temeljce, umake, njoke od skute

jedem-doma-novi-proizvodi

“Dostava nam je zadnjih tjedana eksplodirala. Mi imamo dosta stalnih kupaca tako da su na našem web shopu prosječne narudžbe bile po par stotina kuna, a sada imamo pojedinačnih narudžbi od nekoliko tisuća kuna. Ljudi koji vole kuhati kod kuće kupuju zalihe naših proizvoda za zamrzivače,” rekla nam je prije nekoliko dana Željka Maras, osnivačica jedinog hrvatskog brenda za kućno kuhanje Jedem doma. Jedem doma je počeo kao servis s nekoliko kuhara koji su dolazili u domove kuhati ručkove, večere i za posebne prilike.

Biznis je s vremenom toliko narastao, da su odlučili skalirati prodaju i pokrenuli liniju polugotovih proizvoda za ljude koji žele kuhati kod kuće, ali nemaju vremena za pripremu. Kuhari Jedem doma u kuhinji u Zagrebu svaki dan pripremaju temeljce, njoke od skute, kuhaju umake, mariniraju meso i pripremaju ribu za pečenje. Ovoga ljeta pokrenuli su novu uslugu, vlastitu dostavu gotovih jela za urede. “Budući da je potražnja nakon izbijanja epidemije korona virusa višestruko narasla, naši kapaciteti dostave više nam nisu dovoljni, pa smo odlučili otići na neki od popularnih dostavnih servisa,” kaže Željka Maras.

jedem-doma-temeljci

Jedem doma sada je dostupan na Woltu s proizvodima za kućno kuhanje poput istarskog žgvaceta, ribljih, mesnih i povrtnih temeljaca u teglicama, bolognese umaka ili brancina u korici od badema sa začinskim travama, zamrznutim jelima poput tarte od jabuka i ljubičastog batata pripremljenog za prženje i gotovih jela poput ribljeg brudeta, meatballsa s domaćom šalšom, špageta od tikvica ili proteinskog kruha. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.