Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

McDonald’s zatvara sve restorane u Hrvatskoj i proširuje dostavu

mdconalds

McDonald’s je objavio da zbog prevencije širenja korona virusa od utorka 17 ožujka sve svoje restorane u Hrvatskoj zatvara za goste. Privremeno ostaju otvoreni restorani u shopping centrim,a koji će poslovati prema preporukama za centre.

Kupci će McDonald’sove burgere i druga jela i dalje moći kupovati preko dostave ili u McDriveu. Budući da očekuju veći pritisak narudžbi, od ponedjeljka će proširiti zone dostave na cijelo gradsko područje Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka i Pule, a počet će dostavljati i u Karlovcu. Dostava će počinjati ranije, od 9 ujutro, preko Glova i puze dostavljat će do 23 sata.

Tamo gdje dostave nema, ljudi će moći u autima preuzeti hranu u McDriveu. McDonald’s je uveo i niz sigurnosnih mjera za zaposlenike. Pri dolasku na posao mjerit će im se temperatura, oni s povišenom temperaturom neće moći raditi i bit će upućeni da se jave lijčenku, svi koji rade s novcem morat će nositi zaštitne rukavice, a POS uređaji u McDriveu neprekidno će se dezinficirati. Nije objavljeno do kada bi novi režim mogao trajati

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.