Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Internet se zapalio zbog pizze komandanta Rikera iz Zvjezdanih staza

riker-pizza

Okorjelim fanovima Zvjezdanih staza već mjesec dana puls je trajno ubrzan – legendarni kapetan Jean Luc Picard ponovno je na ekranima. Europljani se masovno pretplaćuju na Amazon ili bjesomučno surfaju u potrazi za piratskim linkovima, a cijela je stvar ovoga tjedna doslovno eksplodirala na internetu.

Picard se iz mirovine koju je provodio u obiteljskoj vinariji u Francuskoj uputio u novu avanturu, s novom posadom broda. Picardov brod nije Enteprise, ali se u priču iz epizode u epizodu vraćaju neki stari likovi iz prijašnjih serijala. Jedan od njih vratio se ovoga tjedna, s pizzom koja je zapalila Twitter.

Picard je, naime, na planeti Nepenthe pronašao svoju bivšu desnu ruku, zapovjednika Williama Rikera. Riker sa kćerkom i suprugom Deanom Troi, bivšom savjetnicom na Enterpriseu, živi povučeno na obiteljskom OPG-u, jer tlo planete Nepenthe ima regenerativna svojstva. Riker i Deana uzgajaju rajčice, dosta neobično u 23. stoljeću kada većina hrane izlazi iz replikatora, bosiljak raste uokolo poput korova, a oko farme trče divlje autohtone životinjice, poput zeca s otrovnom žilom. Od svega toga, Riker sprema pizzu u krušnoj peći u vrtu, koju naziva Bunnicorn pizza. Scena u kojoj Rikers s bivšim šefom raspravlja o daljnjoj strategiji rješavanja Picardove situacije gurajući pizze u peć, postala je viralni hit. Producenti su se potrudili gledateljima osigurati i recept za Bunnicorn pizzu. 

Šteta samo što Picard nije sa sobom ponio i koju bocu svog vina, ali s obzirom da je od odlaska s vinograda do sad već nekoliko puta skoro zaglavio na Borgovskoj kocki, teško da bi boca preživjela.

RESTORANI
ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.