Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U četvrtak su u Esplanadi predstavljeni njemački vrhunski čajevi Althaus

althaus-g

“Naše čajeve drži i moskovski restoran White Rabbit,” ponosno je istaknuo Rolf Janecki, vlasnik tvrtke Althaus, dok je prekjučer u Esplanadi prezentirao taj relativno mladi njemački brand. White Rabbit unatrag nekoliko godina spada među najzanimljivije i najcjenjenije svjetske restorane: redovito ulazi u prvih dvadeset na World’s 50 Best Restaurants listi. Utoliko White Rabbit zaista jest dobra preporuka za Althaus, baš kao i Ritz Carlton hoteli koji također drže Althaus.

View this post on Instagram

* とっても美味しい紅茶に出会いました! ドイツの【ALTHAUS】 * 国際基準の最高レベルを満たしたお茶は100種以上あり、リッツ・カールトンをはじめ世界中の星付きホテル・一流レストランからも高評価を 得ているお茶です✨ * 沢山の種類がある中、この日は「ココ・ホワイト」のフルーツティーをいただきました☕️ * 香りがよく本当に美味しい!! リラックスできました😊 * * * #althaus #althaustea #ドイツ #紅茶 #紅茶専門店 #tea #teatime #フルーツティー #カフェインレス #fruitstea #リッツカールトン #レストラン #星付きレストラン #ヘレンド #カトラリー #ティータイム #アフタヌーンティー #焼き菓子 #クッキー作り #おやつ作り #おやつタイム #おやつの時間 #お菓子づくり

A post shared by risakotable 【料理家】長沼梨沙子 (@risakotable) on

Ralf Janecki , elokventni Nijemac srednjih godina, neka je vrsta sommeliera za čajeve. Gospodin Janecki dugo se vremena profesionalno bavi čajem, a prije petnaestak je godina osnovao Althaus. Od tada stalno putuje cijelim svijetom. Putuje da bi kupovao čajeve za Althaus, i da bi ih prezentirao kupcima i novinarima. Althaus danas prodaje čajeve u šezdesetak zemalja, uključujući i Japan. Njihovi se čajevi ne prodaju u supermarketim , a sasvim se rijetko mogu vidjeti u upmarket delikatesnim dućanima.

Althaus je prije svega namijenjen hotelima viših kategorija, gastronomskim restoranima i ambicioznijom kavanama i barovima. U Esplanadi smo mogli, među ostalim, mirisati i probati Althaus Limited Leaves koji se prodaje samo u listićima,zatim  Althaus u piramidalnoj vrećici te Pure Tea, organske čajeve u biorazgradivom pakovanju. Zanimljivo je da je Althaus, pored ovih viših linija, počeo proizvoditi i ledeni čaj, za koji tvrde da nastaje iskuhavanjem senche i drugih čajeva, i da sadrži 60 posto manje šećera od komercijalnih brendova . Althaus u Hrvatsku uvozi Pago Croatia.

+

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.