Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U nedjelju 2. veljače izlazi godišnji Izvještaj o maslinovu ulju; Ulje u gastronomiji

maslinovo-ulje

Iduće nedjelje objavljujemo godišnji izvještaj Kulta Plave Kamenice o maslinovu ulju. Maslinovo ulje jedan je od najvažnijih hrvatskih gastronomskih proizvoda i jedini u kojem je Hrvatska najbolja na svijetu: vodeći globalni maslinarski medij Flos Olei pet je godina zaredom proglasio Istru najboljom svjetskom maslinarskom regijom.

Naš ovogodišnji Izvještaj o ulju posvećen je brojnim ulogama maslinova ulja u gastronomiji; od kućnog kuhanja do fine dininga, pri čemu nam je svojim receptima, osmišljenim posebno za Izvještaj o ulju, pomoglo nekoliko vodećih hrvatskih chefova.

ulje-najava-1
ulje-najava-2

Osim toga, godišnji Izvještaj o ulju, među ostalim, donosi i rezultate kemijske analize ekstradjevičanskih  maslinovih ulja iz supermarketa, kao i popis svih važnih međunarodnih priznanja koja su naša maslinova ulja osvojila u proteklih godinu dana. Izvještaj o maslinovu ulju izlazi na našoj web stranicu kao digitalni magazin u PDF formatu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.