Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Krešimir Kolman: Marinada se zatvorila jer nam Grad nije dao da postavimo terasu

marinada-kolman

Vlasnik street food lokala Marinada u Teslinoj javio nam se mailom u povodu našeg nedavnog članka o zatvorenim zagrebačkim lokalima. Podsjetimo, Marinada se otvorila prije nekoliko godina u Teslinoj 15. Pripremala je mala jela od svježe plave ribe i kozica, postala iznimno popularna, počela zapošljavati novo osoblje, da bi se odjednom, gotovo preko noći, zatvorila. Evo kako gospodin Kolman objašnjava zatvaranje Marinade.

“Budući da smo imali sve više gostiju, a da je lokal bio premali da bi kvalitetno primio i poslužio sve te goste, hitno smo pokušali pronaći rješenje. Obratili smo se gradu Zagrebu, Uredu za komunalne poslove, s molbom da nam odobre postavljanje terase od 16 kvadrata, gdje bismo mogli imati 4 do 5 stolova. Ovdje podsjećam da svi drugi lokali u Teslinoj imaju terase. Međutim, Grad je odbio naš zahtjev. Nakon toga, žalio sam se nadležnom Ministarstvu, koje je poništilo odluku Grada.

Poslije odluke Ministarstva, dobio sam informaciju iz Gradskog poglavarstva, da moj zahtjev za terasom svejedno neće biti odobren, što se kasnije i dogodilo. Neslužbeno, Galerija preko puta mog lokala dogovorila se s ljudima u Gradu da mi se ne dopusti postavljanje terase. Za cijeli ovaj slučaj posjedujem kompletnu dokumentaciju. I tako sam, zbog odluke Gradskog poglavarstva. morao zatvoriti Marinadu.” tvrdi Krešimir Kolman. Kult Plave Kamenice poslao je upit o ovom slučaju nadležnom gradskom Uredu. Njihov ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.