Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Franko’s Street u petak navečer priređuje promociju prestižnog domaćeg gina Old Pilots

franko-old-pilots

Franko’s Street, u prostorijama bivšeg Cornera na Europskom trgu, nova je zagrebačka gastrotainment atrakcija. Frankov sushi, za koji se koristi famozna Kali tuna, spada među najbolje u gradu; tako barem kažu voditelji i vlasnici pojedinih vodećih hrvatskih istočnjačkih restorana. Poke, tataki i orijentalni tartar, za koje je recepte napisao Vid Nikolić, također su jako dobri.

No, Franko’s Street vikendom radi i kao  klub, pa je otvoren do dva  ujutro. Ovog će se petka u Franku na Europskom trgu održati Old Pilots Party. Old Pilots jedan je od najboljih i najuspješnijih hrvatskih ginova. Zagrebački Old Pilots lani je na zaista prestižnom  engleskom International Wine and Spirits Competition proglašen najboljim ginom na svijetu u kategoriji London Dry.

U Franku će se točiti standardni Old Pilots, kao i koncentriraniji Barrel Aged Old Pilots. Negroni s Barrel Aged Old Pilots koštat će samo 45 kuna, što je izvrsna vrijednost za novac. Party Starih pilota  u Franko’s Streetu počinje u petak 17. siječnja oko devet navečer, no kokteli sa šampionskim zagrebačkim ginovima točit će se već na večeri  od 19 sati.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.