Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nogometaš Robert Jarni i njegov partner Predrag Rački morali su poslati zaštitare da preuzmu Monokini

monokini

Poznati opatijski kafić Monokini odmah poslije Nove godine našao se u središtu incidenta. Monokini je, naime, zatvoren, a prostor čuvaju zaštitari, koje je poslao nogometni menadžer Predrag Rački, poslovni partner čuvenog nogometaša Roberta Jarnija, osvajača brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998, godine u Francuskoj.

Jarni i Rački vlasnici su prostora u kojem se nalazi Monokini, u strogom centru Opatije. Oni su odlučili da neće produžiti najam dosadašnjem zakupcu Denisu Mujakiću, kojem je ugovor, tvrdi gospodin Rački, istekao 31. prosinca 2019.

Kako u  opsežnom članku o zatvaranju Monokinija navodi riječki Novi list, gospodin Mujakić još je 25. studenog prošle godine primio obavijest o neproduživanju ugovora i zahtjev da napusti Monokini, što je on, međutim, ignorirao, pa su Jarni i Rački 3. siječnja poslali i policiju i zaštitare da izbace  Mujakića i preuzmu lokal.

Monokini sada čuvaju zaštitari, a gospodin Mujakić kazao je Novom listu da njegov ugovor vrijedi do 20. siječnja. Monokini je već dugo jedna od crnih točaka opatijske ugostiteljske scene. Prije osam godina državna ga je inspekcija zatvorila na mjesec dana, jer je ondje pronašla ilegalne, neprijavljene konobare (tada Denis Mujakić još nije vodio ovaj kafić i noćni klub).

Prije otprilike dvije godine ondje smo došli na jedno brzo piće. Teško je reći što je ostavljalo lošiji dojam: sama lista pića, nezainteresirano osoblje, grozan interijer ili depresivna atmosfera. Tom je prostoru na prvorazrednoj  lokaciji potreban puno ambiciozniji  pristup.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.