Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dobra vijest: zagrebački Advent uvršten među 17 najboljih na svijetu. Loša vijest: Policija počela informativne razgovore oko kućica

advent

CNN je upravo proglasio zagrebački Advent jednim od 17 najboljih na svijetu. CNN kao posebne atrakcije zagrebačkog Adventa  navodi klizalište Fuliranje (preveli su to kao foolin’ around) i veseli božični tramvaj kojeg je, kaže CNN, teško nadmašiti.

Zagrebački se Advent tako našao u društvu ozbiljnih svjetskih destinacija poput Barcelone, Strasbourga, Kopenhagena, Berlina, Beča, Praga Toronta ili Firenze, koji su također uvršteni među 17 najboljih svjetskih adventskih gradova. Riječ je o dosad najozbiljnijem stranom priznanju zagrebačkom Adventu.

Istodobno, čini se da je policija počela reagirati na skandal s dodjelom adventskih kučica bez javnog natječaja. Zakupnik jedne ne baš male kućice jučer nam je rekao kako su ga predstavnici državnih istražnih tijela pozvali na informativni razgovor. Zasad ne znamo je li riječ o izoliranom slučaju ili o sustavnoj akciji, ali takav  se rasplet događaja morao očekivati.

Skandal s dodjelom kućica ovih se dana iz medija preselio u Gradsku skupštinu. Oporbeni su zastupnici, naime, optužili gradonačelnika za reketarenje i korupciju, i darovali mu teniski reket.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.