Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Legendarna zagrebačka kavana Lisinski ponovo je otvorena, pod brandom Hemingway

hemingway-lisinski

Prije nekoliko dana otvorena je preuređena kavana Lisinski, smještena u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Originalna kavana Lisinski zatvorila se lani, poslije višegodišnjeg posrtanja kad je riječ i o usluzi i o ponudi. 

Međutim, iskreno govoreći, stara kavana Lisinski baš nikad nije bila dobar lokal. Ona je svoj visoki renome stekla  zbog koncertne dvorane i lijepe arhitekture, no ondje se baš nikad nije moglo dobro piti.

Poslije zatvaranja Lisinskog više je zagrebačkih poduzetnika razmišljalo o investiranju u taj prostor: neki su čak fantazirali o otvaranju restorana.

Za Lisinski se napokon izborio Mario Kovačević, vlasnik klubova i barova Hemingway. Novi je Lisinski, s udobnim namještajem, otvoren prije pet ili šest dana, pod brandom Hemingway, pa se kavana sada zove Hemingway Lisinski.

Na prvoj karti novog Lisinskog dominiraju ginovi, kojih je čak pedeset, u velikom prostoru ispod  koncertne dvorane svira jazz, a doba za pušenje bitno je veća nego u većini zagrebačkih lokala. Tek poslije adventske groznice vidjet ćemo u kojem će se smjeru razvijati novi Lisinski.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.