Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Roman Rabik, jedan od najboljih hrvatskih barmena, vratio se u Time

rabik-antique

Danas smo u Timeu naišli na Romana Rabika, miksologa izvanrednog talenta i vrlo snažne osobnosti. Iznenadili smo se vidjevši gospodina Rabika u Timeovoj barmenskoj uniformi.

Rabik je, naime, cijelu godinu proveo u splitskoj Kinoteci. “Vratio sam se jer mi je nedostajao Zagreb, a Time je restoran koji zaista volim i u kojem se odlično osjećam,” rekao nam je danas Rabik. Dodao je da idućeg ljeta ne planira ponovo raditi na moru, nego da kani ostati u Timeu, a nakon nekog vremena eventualno otvoriti vlastiti bar u Zagrebu.

Roman Rabik jedan je od najtalentiranijih hrvatskih barmena. Rabik je došao u fokus javnosti kao prvi Noelov barmen. Zatim je radio u Timeu, iz kojeg je otišao u Kinoteku, da bi se ovih dana vratio u Time, za koji priprema posebnu božićnu kartu koktela. Dio koktela s te karte bit će dostupan i u Timeovoj kućici na adventskom fuliranju.

Povratak Romana Rabika na bar popularnog zagrebačkog restorana i kluba dobra je vijest za gradsku miksologiju. Naime, većina vodećih zagrebačkih barmena danas rade kao brend ambasadori ili su napustili glavni grad. Rabikov povratak snažno diže kvalitetu zagrebačke koktelske scene. Nadamo se da će se s Rabikom ove zime u Zagreb vratiti i njegove izvrsne crne margarite i Cokegroni.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.