Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U novoj sezoni Tri,dva,jedan-kuhaj! nastupaju ‘zvijezde’ iz Ljubavi na selu i Gospodina savršenog. A da RTL naprosto snimi Najgore kuhare Hrvatske?

nandi-uzelac

U ponedjeljak 21. listopada počinje emitiranje nove sezone Tri, dva, jedan-kuhaj!. U redu, taj show nikad se nije bavi kuhanjem i hranom, riječ je tek o još jednom RTL-ovu reality showu kojem je hrana samo povod za tipičnu dramaturgiju i atmosferu tog žanra.

U novoj je sezoni takav karakter je još snažnije naglašen, što je vidljivo iz liste natjecatelja. U novoj seriji Tri, dva, jedan-kuhaj! sudjeluju, naime, protagonisti iz druga dva RTL-ova opravdano ozloglašena realityja, Ljubav je na selu i Gospodin savršeni. Njima će se pridružiti i dva starija repera, Nered i Renman, od kojih je jedan, Renman, ove godine otvorio burger bar u centru Zagreba.

Što možemo očekivati od emisije o kuhanju koja se bazira na Ljubavi na selu i Gospodinu savršenom? Vjerojatno ništa dobro. Možda bi, zapravo, bilo zanimljivije da RTL otkupi prava na američki show The Worst Cooks of America, koji se na Food Networku snima još od 2010. godine i ima solidnu gledanost.

U Worst Cooks of America sudjeluju ljudi koji priznaju da nemaju pojma o kuhanju, pa uz pomoć mentora, profesionalnih chefova, pokušavaju nešto naučiti skuhati, što sve ocjenjuje žiri koji je također sastavljen od profesionalaca. Emisija koja bi se zvala Najgori kuhari Hrvatske , bila bi u svakom slučaju vrlo bliska samoj esenciji RTL-ove poetike, a u njoj bi uz “zvijezde” iz Ljubavi na selu i Gospodina savršenog, mogli ravnopravno nastupati i natjecatelji iz Večere za 5. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.