Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BREWS BROTHERS Netflix je snimio humorističnu seriju o craft pivarima

netflix-brews brothers

Nakon što je razvio cijelu omanju industriju dokumentaraca i filmova o gastronomiji, Netflix entuzijastično nastavlja eksploatirati to područje. Ovoga puta, piše Variety, odlučili su spojiti craft pivare i komediju. Brews Brothers (ne trebamo objašnjavati reference) je serija od osam epizoda o dvojici braće, koji znaju sve o kuhanju piva ali ništa o normalnim obiteljskim odnosima.  

Serija je, ne slučajno, naručena dvojici braće, kreativnom tandemu Gregu i Jeffu Schafferu, scenaristima koji u CV-ju imaju Seinfelda, Curb Your Enthusiasm, sve filmove Sasche Barona Cohena, Lude 70-te, VP i The Tracy Morgan Show. 

brews-brothers
Alan Aisenberg, Mike Castle, Carmen Flood i Marques Ray

Serija prati otuđenu braću Wilhelma i Adama Rodmana koji stjecajem okolnosti završe u istoj pivovari. Obojica su genijalni pivari ali potpuno suprotne osobnosti. U slučaju braće Rodman, suprotnosti se ne privlače a razlike ne nadopunjuju. “Ova dvojica zajedno ne čine ni jednu potpunu osobu,” kažu autori serije. Očekujte urnebesnu obiteljsku disfunkciju. 

Braću Rodman glumit će Alan Aisenberg iz Orange is the New Black i Mike Castle, uz njih će među ostalima nastupiti Carmen Flood i Marques Ray.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.