Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

1. listopada počinje novi HRT-ov kulinarski show Kuhan i pečen

kuhan-i-pecen

Na hrvatske televizije stiže novi format kulinarskog TV showa. Od 1. listopada moći ćemo gledati prvu sezonu serijala Kuhan i pečen, BBC-jevu licencu iz koje stoji producentska kuća Jamiea Olivera. Ideja showa posve je drugačija od uobičajenih sličnih formata. Glavni junaci serijala trebali bi biti prekaljeni kućni kuhari, ljudi koji znaju ozbiljno kuhati i kuhanje im je strast. Natječu se zaprvo za pravo na hvalisanje, a u natjecanju im asistiraju poznati chefovi. Asistenti u Kuhan i pečen su usual TV suspects, chefovi Mate Janković, Tom Gretić i David Skoko, a natjecateljima će pomagati i Ivana Bekavac (Bread Club), Anita Margić, Ivan Erak (Palace Zagreb) i Kristijan Misirača

kuhan-i-pecen1

U svakoj od prve četiri epizode showa Kuhan i pečen natjecat će se po četiri kandidata. Četiri pobjednika svake epizode idu u polufinala, a veliki finalist, pobjednik showa, znat će se u 21. epizodi.

Kuhan i pečen promovira duh kućnog kuhanja, kreativnost, snalažljivost, vještinu i improvizaciju, osjećaj kuhanja za društvo i obitelj. Budući da se cijeli show temelji na pronalaženju  kandidata koji zaista znaju kuhati dovoljno dobro da im chefovi mogu samo asistirati, bit će zanimljivo vidjeti kako su to riješili u Kuhan i pečen. Jer, u cijeloj povijesti sličnih showowa na hrvatskim televizijama vidjeli smo možda dvoje ili troje takvih kandidata. Kulinarski show Kuhan i pečen počinje se prikazivati 1. listopada.
 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.