Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Gost u Parizu ubio konobara jer je predugo čekao sendvič

mistral

Gost je u pizzeriji na rubu Pariza pucao u konobara iz pištolja, bijesan “zbog spore usluge”. Konobar je umro na licu mjesta, a pariška je policija otvorila istragu. Zločin se dogodio u petak navečer u pariškom predgrađu Noisy-le-Grand, u pizzeriji Mistral.

Gost je došao i naručio sendvič i nakon nekoliko minuta počeo vikati na konobara jer mu ne donosi narudžbu. Onda je izvadio pištolj i pucao mu u rame. Sirotog 28-godišnjeg konobara kolege su pokušali reanimirati na licu mjesta, oni su i nazvali policiju, ali čovjeku nažalost nije bilo spasa. Ubojica je još u bijegu. Šokirni susjedi okupljaju se ispred pizzerije Mistral zgroženi događajem. Kažu da je riječ o mirnom kvartovskom lokalu otvorenom prije par mjeseci, u kojem nikad nije bilo problema iako je kvart pun pijanaca i dilera.  

Kako javlja RTL France policija je uspomoć susjeda uspjela identificirati ubojicu. Riječ je o 34-godišnjaku s dosijeom punim kaznenih djela. Policija mu je pretresla stan ali još nemaju indicija o tome gdje bi se zločinac mogao nalaziti.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.