Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Najbolji dostavni servis u Hrvatskoj Wolt proširio se na Rijeku

Najbrže rastući nivi servis za dostavu hrane u Hrvatskoj, estonski startup Wolt, počeo se širiti izvan Zagreba. Woolt je ovih dana objavio da počinje dostavljati u Rijeci. Riječani i korisnici Wolta koji se zateknu tamo moći će naručivati hranu iz tridesetak restorana, konoba i bistroa, među kojima su Placa 51, Kalorija, Konoba Nebuloza, Maslina i Grill Lovorka.

Wolt, kojega vodeći svjetski i tehnološki mediji proglašavaju jednim od najzanimljivijih startupa zadnjih godina, osnovan je 2014. u Helsinkiju. U Hrvatsku je došao lani.

Wolt je prvi dostavni servis koji je u standardnu ponudu uspio uključiti neke od najpopularnijih i najboljih zagrebačkih restorana, pizzerija i burger barova. Spoj praktičnosti i kvalitete omogućio im je ozbiljan rast u brojčano jakoj ali kvalitativno inferiornoj konkurenciji dostave hrane u Hrvatskoj.

Širenje Wolta na Rijeku moglo bi pomoći i ambicioznijim lokalima koji sada nemaju dovoljnu podršku notorno nezainteresirane riječke publike, i olakšati život potrošačima u drugom najvećem gradu u Hrvatskoj koji, kad je o ponudi hrane riječ, uporno ostaje pri dnu svih ljestvica.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.