Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tomislav Tolušić vjenčao se u stanciji Meneghetti

meneghetti-web

Telegram hr. jutros je objavio da se potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić prije dvije godine vjenčao u stanciji Meneghetti prije Bala.
Kako je Meneghetti jedan od najljepših, najluksuznijih i najskupljih hotela u Hrvatskoj, Telegram je opravdano postavio pitanje o tome kako državni službenik s fiksnom plaćom, bez dodatnih prihoda, uspijeva financirati svadbu na tako raskošnom mjestu, gdje se, primjerice, oženio i ozbiljno bogati Vedran Ćorluka.
Gospodin Tolušić nije jedini HDZ ov ministar s dobrim ukusom za hotele i restorane.
Prije sedam ili osam godina Gari Capelli,sadašnji ministar turizma, a ondašnji lošinjsko gradonačelnik za svoju je svadbu bio zakupio opatijsku Bevandu.Ovdje valja reći da je Capelli u ono vrijeme bio i turistički poduzetnik, pa u njegove izvore prihoda nije trebalo sumnjati.
Vijest o Tolušićevoj svadbi u Meneghettiju aktualizirala je pitanje ugostiteljske industrije za vjenčanja.
Dok se podrazumijeva da veliki hoteli, od Esplanade do lošinjskog Bellevuea redovito priređuju vjenčanja, manji hoteli i restorani imaju dvojaki pristup svadbama.
Meneghetti se očigledno orijentirao prema vjenčanjima, o čemu svjedoči i nedavna svadba jedne folk pjevačice, dok, primjerice, opatijski Navis ne želi priređivati vjenčanja, jer smatra kako bi to smetalo njegovim drugim gostima.
Volosko Plavi podrum također načelno ne uzima veća narudžbe za vjenčanja, što nije činio ni Marcellino( osim u jednom slučaju), kao ni većina drugih gastronomskih restorana.
Budući da je u Hrvatskoj prilično teško organizirati malo veću svadbu u vrhunskim restoranima ili butiknim hotelima, tržišno je logično da Meneghetti razvija taj, potencijalno iznimno profitabilan segment ugostiteljske i hotelske industrije .

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.