Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Gosti poput Christiana Ronalda definitivno jesu važni za hrvatski turizam

ronaldo

Na sam su Uskrs skoro svi domaći mediji ponosno izvijestili kako je Juventusov centarfor Christiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, odlučio Uskrs provesti u Dubrovniku. Koliko nam je poznato, nije riječ o prvom Ronaldovom posjetu najljepšem hrvatskom gradu. Portugalski je napadač, još dok je igrao za Real, prije par godina znao posjećivati elitne dubrovačke restorane. Kao i mnoge druge svjetske sportske superzvijezde.

Prije desetak godina zatekli smo se na gornjoj terasi restorana Nautika, dok je kat ispod nas na glavnoj terasi večerao Josep Guardiola, koji je u ono vrijeme bio vodio Barcelonu.

Par godina kasnije na dubrovačkim su se plažama sunčali Chris Paul, Blake Griffin i DeAndre Jordan, košarkaške superzvijezde koje su onda igrale za L A Clipperse.

Vrhunski je sport, naravno, jedan od najutjecajnijih biznisa na svijetu. Svaki javni posjet nekog od najpopularnijih svjetskih sportaša našim turističkim destinacijama zaista jest najbolja moguća reklama za hrvatsku turističku industriju. Takvih bi posjeta trebalo biti mnogo više, no Hrvatska turistička zajednica još ne razumije važnost ove vrste marketinga

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.