Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ReUnion od Dana žena uvodi prvi zagrebački Kazališni jelovnik

kazalisni-meni1

Theatre dinner već je jako dugo uobičajeni restoranski format u velikim europskim gradovima. Ideja theatre menua jest da gostima omogući relativno brzu, ne preskupu a opet konkretnu, elaboriranu večeru prije ili poslije kazališne predstave.

Zagrebački restoran ReUnion, koji se već etablirao popularnim nedjeljnim obiteljskim ručkovima, od Dana žena uvodi prvi zagrebački Kazališni jelovnik. Budući da se Reunion, u hotelu Canopy by Hilton, nalazi vrlo blizu popularnog kazališta Vidra, taj je potez sasvim logičan.

Osim toga, Reunion je još bliže jednom od najposjećenijih zagrebačkih kina. Od Cinestara u Branimir Centru dijeli ga dvadesetak metara. ReUnionov Theatre Menu sastoji se od dva slijeda i deserta.

Za predjelo gosti mogu birati između krem juhe od škampa s kukuruzom, i pikantnih uštipaka od kulena s umakom od pečene paprike. Kao glavno jelo nude se steak od lososa ili flanks steak od black angus govedine, s glasovite američke farme Creekstone. Uz oba glavna jela serviraju se po dva priloga i umaka.

Meniji bez deserta koštaju 180, a s desertom (krostata od badema ili drobljenac s jabukama) 220 kuna, što je jako dobra vrijednost za novac, budući da se radi o vrhunskoj govedini.

THEATRE MENU

od 18:00 – 23:00

Rezervacije 01 4559 518 ili 

info@reunionrestaurant.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.