Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Toffee puding i, pomalo neočekivano, pohani Snickers najbolje su adventske slastice Jamnica recenzentima   

jamnica_slatka68

Već smo se osvrnuli na Jamnica ture po Adventu u Zagrebu – natječaj u kojem Jamnica bira ljude diljem Hrvatske i onda ih časti slanim i slatkim adventskim delicijama. Prvi izvještaj u kojem su polaznike oduševili japanski i ruski mesni specijaliteti čitajte na Jamnica web stranici.

jamnica_slatka47

Ovog su tjedna održane i dvije slatke ture na kojima su Jamnica recezenti degustirali ponudu fritula, palačinki, germknedli, cimet rolica… te malo neobičnijih slastica kao što su pohani Snickers i Sticky Toffee pudding. Dva potonja deserta glavni su favoriti od svega što je 10 Jamnica recenzenata kušalo.

jamnica_slatka59
jamnica_slatka13

U dvije su večeri jeli više desetaka slatkih jela na većem broju lokacija; od Klovićevih dvora i Europskog trga pa sve do Fuliranja. Nije bilo službenog ocjenjivanja, ali komentari većine Jamnica recenzenata idu upravo u spomenutom smjeru. Teško da ćete pogriješiti, kažu, s klasičnim odabirom fritula i palačinki, pa čak i germknedli koje su ove godine, zaključuju, manje razvikane od prošle godine, no pravi slatki gušti nešto su drugo. Kako je Jamnica završila slavlje 190. rođendana na Adventu u Zagrebu i čime su se još častili Jamnica recenzenti slatke ponude čitajte na Jamnica webu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.