Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOG FRIENDLY Koji je hrvatski restoran najgostoljubiviji prema psima? Nominirali ste, glasajte

dog-friendly

Dobro odgojeni psi restorane čine toplijim i prijateljskijim mjestima. Neki od najpopularnijih i najuspješnijih hrvatskih restorana imaju svoje velike ili male pseće maskote i pse dočekuju sa zdjelicama za vodu, neki i s poslasticama.

Dokazano je da restorani koji se prema psima ponašaju prijateljski, privlače više publike od onih u kojima su psi nepoželjni. Iz vlastitog iskustva možemo reći da nijedan od vodećih hrvatskih restorana nema otpor prema psima, ali neki se oko pseće udobnosti ipak trude više od drugih. Stoga smo u suradnji s tvrtkom Von Barf, jedinim hrvatskim proizvođačem zdrave organske sirove hrane za pse, odlučili istaknuti restorane koji se najprijateljskije ponašaju prema psima, i to restorane koje su nominirali sami čitatelji.

Članak Biramo restorane koji najviše vole vaše pse koji smo u rujnu objavili otvarajući nominacije, izazvao je gomilu reakcija. Strastvena rasprava u komentarima, mailovi i poruke koje smo dobivali u inbox, pokazali su da su kod dijela gostiju mišljenja o prisutnosti pasa u restoranima podijeljena, i da su i neki ugostitelji ponekad u nedoumici kako se postaviti. No, većina gostiju i restorana nema nikakve dvojbe: psi su prirodni dio restoranske zajednice i zaslužuju humani i prijateljski tretman.

Na popisu su restorani koje su nominirali čitatelji na temelju svojih iskustava. Kao ni drugi takvi anegdotalni popisi, ni ovaj nije savršen, ali kad smo odlučili pokrenuti ovaj izbor ideja nam nije bila promovirati pojedine restorane. Cilj je osvijestiti činjenicu da je gostoprimstvo prema svima temelj dobrog ugostiteljstva, a poštovanje prema ljubimcima znak civiliziranog i humanog društva. Glasajte za restoran  najgostoljubiviji prema psima. Glasanje će trajati do kraja studenog.

[interaction id=”5bdacba66a8f7cfe38662346″]

 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.