Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Noma traži stažiste za svoj čuveni fermentacijski laboratorij. Evo koji su uvjeti

noma-2-otvorenje

Laboratorij za fermentacije kopenhaške Nome, jedno od najvažnijih mjesta današnje gastronomije, traži stažiste za iduću, jesensku sezonu u kojoj će tema Nomina menija biti divljač, a koja počinje u listopadu. Kako su objavili na svom instagram profilu, traže vrlo iskusne i kompetentne chefove koji žele produbiti svoja znanja kroz rad na istraživanju raznih fermentacijakih postupaka.

 

U 3 mjeseca koliko traje staž, chefovi će aktivno raditi na razvoju Nominih pripravaka, a dio posla radit će i s njihovim timom za istraživanje i razvoj. Prednost imaju chefovi s boravištem u članicama EU ali primaju sve aplikacije. Pisma namjere i CV-jevi za ovu jedinstvenu profesionalnu priliku, šalju se na [email protected]

s-pellegrino-simboli-laterali
alh-rotschild-HR-300x300px
vinski-izvjestaj-2018-naslovnica
ULJE2018-NASLOVNICA
VON BARF_Banner_300x250-01 FINAL

aviation-gin

Noma traži stažiste za svoj čuveni fermentacijski laboratorij. Evo koji su uvjeti

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min