Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Ante Udovičić snimio je 15 recepata za IN Magazin Nove TV

ante-udovicic-in-magazin

Kratki, trominutni ili petminutni recepti Steve Karapandže pod nazivom Male tajne velikih majstora kuhinje, prije više su desetljeća odigrali prosvjetiteljsku ulogu. Stevo Karapandža i Oliver Mlakar iz večeri u večer učili su gledatelje osnovnim tehnikama i pojmovima kuhanja. Možda nije pretjerano reći kako je gospodin Karapandža bio hrvatska verzija Julie Child.

Još od Karapandžinih davnih vremena domaće televizije nisu imale sreće s formatom kratkih recepata. U recentne katastrofe svakako spadaju emisije Vlatke Pokos na HTV u i Sanje Doležal na Novoj TV.

Ovih se dana u IN Magazinu Nove TV, u segmentu Kuhanje je IN pojavio ozbiljan i televizičan chef Ante Udovičić, koji bi mogao nastaviti svijetle tradicije Steve Karapandže. U petak smo gledali Udovičića dok priprema dagnje s kokosovim mlijekom, svježim korijanderom, čilijem i đumbirom. Riječ je o odličnom, plemenitom a jednostavnom i jeftinom receptu, kojeg je Udovičić predstavio perfektno razumljivo i precizno. 

Udovičić je samo jednim nastupom pokazao kako treba izgledati optimalni TV format za kratke recepte. Nažalost, Udovičićevi recepti neće se emitirati svaki dan nego samo petkom. Zasad je snimljeno 15 epizoda. 

Ante Udovičić, jedan od vodećih hrvatskih kuhara srednje generacije, zadnje dvije godine radi u Lemongardenu, najboljem bračkom hotelu. Prije Lemongardena vodio je kuhinju avangardne splitske Paradigme te kuhao u nizu zagrebačkih restorana.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.