Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Green Goldu otvoren je Dragon BBQ, prva All You Can Eat azijska roštiljarna u Hrvatskoj

dragon-bbq-kozice

U Green Goldu sve se promijenilo. Taj poslovno-shopping-gastro centar na Radničkoj cesti prije mnogo godina otvoren je kao novo restoransko središte glavnog grada. Taj je koncept vrlo brzo propao,a naivni restoranski investitori pretrpjeli su teške gubitke.
Preživjeli su Sofra, zahvaljujući turbo folku, i ManO2, zahvaljujući upornosti vlasnika. Ovih se dana na najdonjoj, minus 1, jedinoj preživjeloj ugostiteljskoj destinaciji Green Golda otvorio Dragon BBQ.

Dragon BBQ nasljednik je Asie Gold koja se nalazila na prvom katu, gdje se sada otvaraju uredi.
Gospođa Chen, doajenka kineske kuhinje u Hrvatskoj koja je prvu Asiu otvorila još potkraj osamdesetih, u Dragonu je razvila sasvim novi restoranski koncept kad je riječ o azijskoj hrani u Zagrebu.  Dragon Barbecue, dakle, nudi All You Can Eat buffet, koji za ručak obuhvaća sushi, salate, wok i niz jela s roštilja, kojima se za večeru pridružuju svježa riba, školjke i steakovi po višoj cijeni od one za ručak.

Panazijska roštiljarna po All You Can Eat načelu novi je format zagrebačke i hrvatske ugostiteljske industrije. Nekoliko jela koje smo sinoć probali, poput odličnog ramsteka u crnom papru ili tie pan tara, sugeriraju da bi Dragon BBQ mogao postati ozbiljan hit.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.