Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vjenceslav Madić Kishoni od 1. ožujka više ne radi u Aperitivu

kishoni-g

U najvećem zagrebačkom baru, Aperitivu u Vlaškoj ulici, došlo je do strateške promjene. Vjenceslav Madić Kishoni, čovjek koji je osmislio taj ambiciozni bar, napušta Aperitivo s 1. ožujkom. Vjenceslav Madić Kishoni jedan je od najkompetentnijih hrvatskih miksologa i stručnjaka za žestoka pića. Taj barmen sa solidnim međunarodnim iskustvom odgovoran je za najopsežniju i najuzbudljiviju listu destilata ikad realiziranu u Hrvatskoj, koja sadrži više od 150 whiskya, više od sto rumova i više od sto ginova. Kishoni je Aperitivo definirao kao low energy bar, gdje gosti dolaze uživati u finim pićima uz decentnu glazbenu kulisu.

https://www.instagram.com/p/Bd5oi7vnT9h/

Kishoni je, nadalje, inzistirao na edukativno komercijalnoj funkciji Aperitiva: nedavni trodnevni masterclass kubanskih cigara i Drouin calvadosa svakako spadaju među najbolje stručne radionice kojima smo prisustvovali u zadnjih nekoliko godina. No, najvažnije je što je Madić Kishoni u Aperitivu uspio okupiti šest ozbiljnih, ambicioznih barmena: niti jedan bar u Hrvatskoj dosad nije raspolagao s tako snažnom i poletnom miksološkom reprezentacijom. Vidjet ćemo u kojem će smjeru nastaviti Aperitivo poslije Madićeva odlaska.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.