Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vinodol je promijenio strategiju. Male dnevne menije zamijenili su bogatim tjednim jelovnikom

vinodol-interijer

Prije nekoliko mjeseci zamijetili smo kako Vinodol, najpopularniji zagrebački restoran, počinje popuštati na dnevnom meniju koji čini ogroman dio njegovih prihoda. Dnevni su jelovnici odjednom postali dosadni, žanrovski neraznovrsni i prilično predvidljivi. Radilo se, međutim, o međufazi do primjene nove strategije jelovnika za ručak, koja je počela funkcionirati ovoga tjedna.

Dakle, od ovoga tjedna Vinodol više nema dnevne menije s pet do sedam jela, nego tjedne menije s dvadeset jela, koji obuhvaćaju sve moguće sadržaje i stilove unutar Vinodolova žanra suvremene nacionalne kuhinje. Na ovotjednom se meniju među ostalim nalaze pečeni kozji sir s tartarom od cikle, dimljena pastrva s blinima, blitvom i samoborskom muštardom, ajngemahtec, rižoto od buće i kozica, raštika s janjetinom, brudet od grdobine, krvavice s kiselim zeljem, pašticada i paška janjetina pečena na ražnju.

Dodamo li ovom opsežnom meniju i regularni Vinodolov jelovnik, ispada da kuhinja tog sve boljeg restorana za ručak mora pripremiti četrdesetak jela, što je izuzetno zahtjevan posao.S obzirom na visoku profesionalnost vlasnika Dražena Bobana, chefova konzultanata Zdravko Tomčić i Mario Čepek, kao i cjelokupnog osoblja, gotovo smo sigurni da će Vinodol svladati ovaj zahtjevni zadatak. Koji nisu dobro prezentirali. Veliki tjedni meni na ulazu u restoran tiskan je premalim slovima, neuočljivim fontom, i bez ikakvog objašnjenja o čemu se radi.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.