Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Aperitivu se drugi tjedan održava ambiciozna radionica o slaganju cigara i žestokih pića

whisky-cigare-aperitivo

Od ponedjeljka 29. siječnja do srijede 3. veljače, u zagrebačkom baru Aperitivo održat će se prilično ozbiljan workshop posvećen kubanskim cigarama i jakim pićima. Tom radionicom Aperitivo i formalno ulazi u svoju edukativnu fazu, što je jedna od bitnih sastavnica njegova djelovanja.

Teme predavanja obuhvatit će povijest i porijeklo cigara, etiku uživanja u cigarama, ispravno baratanje cigarama, kao i vrlo stručna pitanja poput različitih načina fermentacija duhana za cigare, ili analizu strukture listova od kojih se cigare proizvode. Prvi se dan Aperitivova workshopa bavi cigarama Hoyo de Monterey Le Hoyo de San Juan, uz koje će se piti američki, irski, japanski i škotski whisky.

https://www.instagram.com/p/BdNDE26Hqwx/?taken-by=aperitivo.bar

Zvijezde drugog dana bit će cigare Romeo y Julieta Wide Churchill, uz koje će se degustirati gin i votka, dok će se treći dan pušiti Ramon Allones Terra Magica, uz španjolske, francuske, britanske i kubanske rumove. Predavači na ovom jedinstvenom događaju it će Aperitivov voditelj i ideolog Vjenceslav Madić Kishoni i poznati cigarski aficionado Zdravko Brkić. Sva tri dana predavanja počinju u 16 i 30 i traju do 20 i 30 sati.

Ova se radionica, naravno, naplaćuje, te se polaznici mole da se unaprijed jave u Aperitivo.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.