Na Britanskom trgu otvara se Grill Point

S prvim danima nove godine počela je i sezona otvaranja novih zagrebačkih restorana.
Tako je prostor u kojem je godina boravio delikatesni dućan Košara i kašeta, koji je bankrotirao početkom prošlog ljeta, oblijepljen natpisima “Uskoro otvaramo”, i nešto manjim lecima Grill Point.
Koliko nam je poznato, Grill Point na Britanskom trgu, ulaz do Kave Tave, trebao bi biti upmarket roštiljana. Jedan od ljudi koji rade na tom projektu rekao nam je kako će se Grill Point baviti različitim žanrovima mesa sa żara, od pljeskavica i ćevapa do svinjetine i piletine. Grill Point bi, navodno, trebao raditi isključivo s domaćim mesom iz privatnog uzgoja: piletina bi, opet navodno, morala dolaziti iz slobodnog uzgoja.
U idućih nekoliko tjedana vidjet ćemo o čemu je zapravo riječ, i hoće li se Grill Point pokazati kao ozbiljna roštiljarna ili kao tek jedan od bezbrojnih zagrebačkih fast food lokala, koje treba izbjegavati.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

4 najbolja zagrebačka steakhousea (i kratka gradska povijest žanra)

Steakhouse, najomiljeniji američki restoranski žanr, u Zagreb je…

5 trendova koji bi mogli obilježiti hrvatsku restoransku industriju u 2017. godini

Usprkos prošlogodišnjem rastu i najboljim rezultatima od 2008.…

11 FAZA NASTANKA SLADOLEDA Ili zašto je pošteno napravljen zanatski sladoled jedini način da zaista uživate u ovoj slastici

Okus će uvijek biti glavni faktor uživanja u…

Lost in the supermarket? Sedam odličnih proizvoda koji mijenjaju sliku o kupnji u samoposluživanjima

Supermarketi su sinonim za široki izbor masovno dostupne…

Može li rose uistinu biti vrhunsko vino? Naravno da može (evo i četiri primjera)

Kolovoški Decanter uz duhoviti naslov 30 Rose to…

Kako postaviti glazuru na tortu – savršeno

Perfektne glatke torte mogu djelovati zastrašujuće, ali ako znate…