Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Marin Rendić 8. studenog predstavlja novi Bistro Apetit

Kao što smo nedavno objavili, zagrebački kuhar srednje generacije Marin Rendić preuzeo je svojedobno vrlo popularni Bistro Apetit, restoran u Jurjevskoj ulici, koji je najbolja vremena proživljavao prije pet ili šest godina, dok ga je vodio austrijski chef Christian Cabalier.
S kuhanjem gospodina Rendića prvi smo se put susreli 2005. godine u zagrebačkom ribljem restoranu Primošten, gdje je rustikalnoj gostioničarskoj kuhinji pokušavao dodati touch of class. Kasnije se u jednom hotelskom restoranu u Novigradu prilično nadahnuto bavio i molekularnom kuhinjom, pa je vodio lokale nešto jednostavnijih formata, da bi početkom godine kao konzultant radio na projektu restorana Time. Rendićev ulazak u Bistro Apetit, prostor za koji se ove jeseni borio još jedan ugledni kuhar, svakako je najvažniji ovosezonski restoranski događaj u Zagrebu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.